Plexus mangler jævnligt flere frivillige der har lyst og overskud til at hjælpe og støtte unge ensomme i Århus.

De frivillige i Plexus er via deres engagement i frivilligt socialt arbejde med til at skabe et trygt frirum, hvor der er fokus på at styrke de unges selvværd og selvtillid og motivere dem til at etablere nye venskaber.

Vi forventer:

  • Er mellem 20 og 35 år gammel
  • Kan have mindst to vagter om måned, og kvartalsmøder (kvartalsmøde er fordelt på året, og er typisk en lørdag)
  • Du deltager i en arbejdsgruppe (aktivitet, pr/ny-frivillig, frivilligepleje og praktiskgris)
  • Har til hensigt at være frivillige I Plexus i en periode på 6 måneder

Det vigtigste krav er dog, at du har lyst og overskud til at være sammen med andre unge mennesker og i fællesskab skabe et hyggeligt værested, hvor både frivillige og brugere trives.

Tidspunkter:

De frivillige møder ind seneste kl. 16.45 og sørger for at alt er i orden til dørene åbnes kl. 17. Kl. 17.30 skal der handles, hvorefter vi laver mad sammen og hjælpes med opvasken. Arbejdet foregår i fællesskab med brugerne.
Plexus lukker kl. 21:00, hvorefter de frivillige snakker aftenen igennem, inden de tager hjem ca. kl. 21:30.

Ud over de to vagter om måneden skal du regne med at bruge én dag yderligere til møder. Enten til kvartalsmøde hvor alle frivillige er samlet, eller til den arbejdsgruppe du bliver tilknyttet.

Da det er vigtigt for de unge at have en vis stabilitet i deres hverdag, forventes det, at du som ny frivillig har til hensigt at være frivillig i Plexus i en periode på mindst 6 måneder.

Få en uforpligtende samtale samt en prøvevagt

Hvis du er interesseret i at blive en del af frivilliggruppen kan du kontakte os og aftale en tid for en uforpligtende samtale samt en prøvevagt. Vi kan kontaktes på e-mail: nyfrivillig@plexusaarhus.dk

Vi glæder os til at se dig i PLEXUS.