Er du mellem 18 og 35 år gammel? Og vil du gerne lære nye mennesker at kende? Men er det svært for dig? Så er værestedet Plexus måske noget for dig.

Det er nemlig et sted, du kan komme og møde andre, der har det på samme måde. Og hvor I kan lære hinanden at kende i trygge, hjemlige rammer. Eller hvor du bare kan hygge dig nogle timer i selskab med andre.

I Plexus lægger vi nemlig vægt på de ganske almindelige ting, vi gør derhjemme. Vi køber ind, laver mad og spiser sammen. Derefter spiller vi måske nogle spil eller ser en film.

Det koster ikke noget at komme og spise med i Plexus. Du skal bare melde dig til i løbet af den første halve time af åbningstiden. Og du kan derefter vælge at hjælpe til med enten at købe ind, lave mad eller vaske op efter maden. 

Du behøver dog ikke være med til at spise. Hvis du bare har lyst til at kigge forbi til en kop kaffe eller for at hilse på, så er det også helt fint.

En gang om ugen er der mulighed for at tage med på en af vores aktiviteter. Det kan foregå uden for Plexus, hvor vi for eksempel kan tage i biografen eller til en koncert. Men det kan også være, at vi bliver hjemme og bager kager eller maler billeder. Det koster nogle gange 20 kroner at være med til aktiviteterne.

Hver aften er der 3-4 frivillige fra til stede. De er hverken behandlere eller terapeuter, men almindelige unge som gerne vil hjælpe andre med at lære nye mennesker at kende. De sørger for, at både nye og erfarne brugere føler sig velkomne. Og at rammerne for aftenens hygge er på plads.

Som bruger er du med til at skabe den gode stemning. Men det er helt i orden, hvis du er den stille type. Eller hvis du har en dårlig dag og ikke har lyst til at sige så meget. Det er der selvfølgelig forståelse for.

Vi glæder os til at se dig i Plexus!

Da vi jo alle er forskellige, er Plexus ikke nødvendigvis stedet for dig.

Men det betyder ikke, at vi ikke kan guide dig videre i din søgen efter det rigtige tilbud til dig.